Internet Connection?
aleron235
Super Moderator
Earth's Last Hope

bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar
aleron235's Avatar

Posts: 514
Joined: Mar 2002
Post Mar 11th 2002 at 2:02 am
What type of Internet connection do you have?

I use a V.90 56k modem.
_____________________

IM Me!
Thiorn
Super Moderator
Archangel Lord of the Planeswalkers

bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar
Thiorn's Avatar

Posts: 612
Joined: Mar 2002
Post Mar 11th 2002 at 2:12 am
I use a 1 MB cable connection.
_____________________

Power will not give you what you need, it will give you what you want.


aleron235
Super Moderator
Earth's Last Hope

bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar
aleron235's Avatar

Posts: 514
Joined: Mar 2002
Post Mar 11th 2002 at 2:30 am
Come on! This post has existed for 20 minutes, how come I have only one reply???

As of now, I have been online for 1 hour and four minutes...



_____________________

IM Me!
Storm
Administrator
Dragon Master

adminflash
Storm's Avatar

Posts: 377
Joined: Jul 2001
Post Mar 11th 2002 at 2:37 am
I use a 56K because I live in the middle of nowhere and there aren't any other choices. But I can get 50,666 bps on a regular basis, sometimes as high as 53k, how many ISP's can give you that good of a dialup service?
_____________________

aleron235
Super Moderator
Earth's Last Hope

bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar
aleron235's Avatar

Posts: 514
Joined: Mar 2002
Post Mar 11th 2002 at 2:42 am
I ALWAYS connect at 53.3 k.....I use AT&T Worldnet Service!
_____________________

IM Me!
kmfdm_kid2000
DIRECTOR
One Winged Angel
Spooky Kid

adminflash
kmfdm_kid2000's Avatar

Posts: 3016
Joined: Jan 2002
Post Mar 11th 2002 at 3:50 am
Hi, My name's K_Kid & I'm a DSL junkie...Look at me http://profiles.yahoo.com/sephiroth9002/
I get 780K regularly...To measure YOUR speed, click
http://ba-hss.com/
lol lol lol Big Grinie:
_____________________


MUSIC! CLICK!


KMFDM better than the best, Megalomenaiacal & harder than the rest!
evil incarnate
Impaler of Dreams and Shadows
star6
evil incarnate's Avatar

Posts: 27
Joined: Mar 2002
Post Mar 11th 2002 at 11:06 pm
my name is eratik (i have paperwork to prove it) and i'm a DSL slut... my computer stays logged on for weeks at a time, and Verizon calls periodically to ask me for some bandwidth... my line pulls in a staggering 1.2Mb per sec... and that's on a bad day... most times when i download i blink it's there.... i have download 67 GB of movies from alice in wonderland, to Zoolander.. (go figure) enough music to put most radio stations out of business.. and this is only the beginning... one day i will host a server from a DS3, from inside my house.. oh for you ignorant one out there a DS3 delivers 45MB per sec... imagine downloading porn with that thing.. WHEW!!!!!!... well a guy can dream right.. i'm sure the day will come when i can spend 2000 bucks just to see some housewife give her hubby a nooner... in the meantime.. i will pirate, hack, crack, as much as the internet and the NSA permit


*LIVE LONG AND PROSPER* ____ NANO NANO
_____________________

as the smoke clears, and the dark stench of death pervade all that is good... i have returned to my choas
kmfdm_kid2000
DIRECTOR
One Winged Angel
Spooky Kid

adminflash
kmfdm_kid2000's Avatar

Posts: 3016
Joined: Jan 2002
Post Mar 11th 2002 at 11:53 pm
You seem to like computing extremes...Huh-huh-huh, cool, Beavis...lol lol Big Grinie:
_____________________


MUSIC! CLICK!


KMFDM better than the best, Megalomenaiacal & harder than the rest!
evil incarnate
Impaler of Dreams and Shadows
star6
evil incarnate's Avatar

Posts: 27
Joined: Mar 2002
Post Mar 12th 2002 at 1:02 am
i can't ignore my emotions... but hey you figure... it'll be hear sooner or later.. so might as well expect it then let it catch you off guard... stupidity is no one's fault but your own.. all the answers are there, just have to make sure you ask the right questions
_____________________

as the smoke clears, and the dark stench of death pervade all that is good... i have returned to my choas
aleron235
Super Moderator
Earth's Last Hope

bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar
aleron235's Avatar

Posts: 514
Joined: Mar 2002
Post Mar 12th 2002 at 2:24 am
ISDN should be 128k. Made a little error there....
_____________________

IM Me!
kmfdm_kid2000
DIRECTOR
One Winged Angel
Spooky Kid

adminflash
kmfdm_kid2000's Avatar

Posts: 3016
Joined: Jan 2002
Post Mar 12th 2002 at 5:23 am
ISDN really sucks anyway...It's expensive for not a lot of Bandwidth...:fire: :fire: :fire:
_____________________


MUSIC! CLICK!


KMFDM better than the best, Megalomenaiacal & harder than the rest!
gamenut6659
Senior Member
star6star6star6
gamenut6659's Avatar

Posts: 148
Joined: Mar 2002
Post Mar 13th 2002 at 5:06 am
I have no idea what I am on. Is there a way to find out? Sorry I don't use computers that often, and only got this one last year so I am a rookie.
_____________________

"A way to live, is also a way to die, use your time wisely"
kmfdm_kid2000
DIRECTOR
One Winged Angel
Spooky Kid

adminflash
kmfdm_kid2000's Avatar

Posts: 3016
Joined: Jan 2002
Post Mar 13th 2002 at 5:10 am
Well, does your computer dial out a phone tone (Numbers)??? If so, you're probably up on Regular ol' Dial-Up 56K...lol Big Grinie:
_____________________


MUSIC! CLICK!


KMFDM better than the best, Megalomenaiacal & harder than the rest!
gamenut6659
Senior Member
star6star6star6
gamenut6659's Avatar

Posts: 148
Joined: Mar 2002
Post Mar 13th 2002 at 5:13 am
Yeah it is a dial-up, that much I do know but is there a way of seeing what you have like if it is a 56k or a 14.4 or whatever thats what I meant.
_____________________

"A way to live, is also a way to die, use your time wisely"
kmfdm_kid2000
DIRECTOR
One Winged Angel
Spooky Kid

adminflash
kmfdm_kid2000's Avatar

Posts: 3016
Joined: Jan 2002
Post Mar 13th 2002 at 5:17 am
If you're using Windows, in the very bottom Roght corner is a pic of 2 comps flashing...Hover the mouse over it, & it should tell you "Connected at 53300 bps" The numbers may differ...Better yet, for an EXACT measurement, click this link:

http://www.ba-hss.com/

It's a speed test for your connection, & do it 3 times & get an average result...
_____________________


MUSIC! CLICK!


KMFDM better than the best, Megalomenaiacal & harder than the rest!
gamenut6659
Senior Member
star6star6star6
gamenut6659's Avatar

Posts: 148
Joined: Mar 2002
Post Mar 13th 2002 at 5:32 am
I am using Windows but the little computer things are not there.

So I went and did the speed test and on the third attempt I got:

35294.1Kbits 4411.8Kbits

It was ranked up by Ethernet. What is that supposed to mean I'm sorry for all the questions.


_____________________

"A way to live, is also a way to die, use your time wisely"
kmfdm_kid2000
DIRECTOR
One Winged Angel
Spooky Kid

adminflash
kmfdm_kid2000's Avatar

Posts: 3016
Joined: Jan 2002
Post Mar 13th 2002 at 5:36 am
LOL Do it again, 3 times, that was a fluke error, it happens when you hit the back button onto the test...Just let it run, & test again for a total of 3...Average the LEFT number, that's your DOWNLOAD Speed, the other is your UPLOAD speed...lol Big Grinie:
_____________________


MUSIC! CLICK!


KMFDM better than the best, Megalomenaiacal & harder than the rest!
gamenut6659
Senior Member
star6star6star6
gamenut6659's Avatar

Posts: 148
Joined: Mar 2002
Post Mar 13th 2002 at 5:48 am
Now I am ranked at T1 my average was 1882.3kbits. I have a feeling that is still wrong I'm not hitting anything except to start the test and then the Retest button. Confused
_____________________

"A way to live, is also a way to die, use your time wisely"
kmfdm_kid2000
DIRECTOR
One Winged Angel
Spooky Kid

adminflash
kmfdm_kid2000's Avatar

Posts: 3016
Joined: Jan 2002
Post Mar 13th 2002 at 5:52 am
Try clicking on the little icon in the bottom right hand corner, that has 2 little flashing computers...It should say "Connected at 53300 bps" or something close...2 more posts & you can join the FORUM RPG!!! IT'S FUN!!! TRY IT!!! lol Big Grinie:
_____________________


MUSIC! CLICK!


KMFDM better than the best, Megalomenaiacal & harder than the rest!
gamenut6659
Senior Member
star6star6star6
gamenut6659's Avatar

Posts: 148
Joined: Mar 2002
Post Mar 13th 2002 at 6:01 am
There's no icon flashing anywhere on the screen(except for this site). I only know I have a Gateway millenium edition and I'm pretty sure it's a 56k but I'm not positive. And now that I think about it I remember seeing [V90]56K or something like that when I lost the connection a couple of days ago.

I don't RP so I probably won't be in there at all I just know it's a addictive place and people love doing it, I just never got into it.
_____________________

"A way to live, is also a way to die, use your time wisely"
kmfdm_kid2000
DIRECTOR
One Winged Angel
Spooky Kid

adminflash
kmfdm_kid2000's Avatar

Posts: 3016
Joined: Jan 2002
Post Mar 13th 2002 at 6:03 am
You should try it!!! Go to FORUM RPG Section to sample it, it's EASY to play once you're registered!!!lol Big Grinie: Big Grinie:
_____________________


MUSIC! CLICK!


KMFDM better than the best, Megalomenaiacal & harder than the rest!